Lista: Här är de viktigaste sakerna i framtidens hem

Vår förra lista handlade om själva boendet. Dagens lista kommer handla mer om inredning och tillbehör. Vad kommer egentligen att ingå i framtidens hem. Här är hela listan:

  1. En smart-tv. Detta är något som blir allt vanligare. Eftersom vanligt folk går ifrån kabel-tv och väljer att streama allt mer innehåll så kommer många vilja ha en smart-tv så att de enkelt kan välja sin favoritserie direkt i teven.
  2. Kontinentalsäng. Att sova skönt om nätterna är något som allt fler tycker är viktigt i vårt stressade samhälle. För att orka ladda batterierna efter alla måsten så är det otroligt viktigt att sova gott om nätterna. Att ha ett rogivande sovrum blir då allt viktigare och många kommer att välja att placera en kontinentalsäng här.
  3. Panorama-fönster. Detta är något som kommer att bli allt vanligare i takt med att det är lättare att bygga hus med stora fönster. Att ha en fin utsikt och se ut från sitt sovrum och ett vardagsrum är inte bara något som mångmiljonärer kan göra framöver – det kommer att gå att göra i var och varannat hus.
  4. Hemmagym. Fitness-trenden håller i sig och i takt med att vi bygger större och större hus eller garage så kommer allt fler välja att bygga ett komplett eller ett litet hemmagym. Det kan innehålla allt från maskiner och ställningar till fria vikter och hantlar eller bara en dedikerad plats att göra yoga på. Oavsett vad man vill träna så kommer allt fler att vilja göra det hemma.
  5. Laddbox. Att skaffa elbil är något som blir allt vanligare och de flesta som gör det kommer givetvis att vilja ladda sin bil hemma. Att installera en laddbox blir därför någonting självklart och i framtiden kommer det knappt att finnas något hem utan en laddbox.

Är du intresserad av framtidens boende? Följ oss, vi kommer att ge mer information löpande!