Studiecirkel våren 2021

Hej alla Framtidare!

Som vi lovade i verksamhetsplanen så kommer Framtiden att anordna en studiecirkel i vår.

Vi tar emot de tio första anmälningarna, det blir svårt att ha digitala möten med fler än tio deltagare. Så först till kvarn gäller! Det måste bli digitalt eftersom vi ännu inte vet något om några lättnader i pandemirestriktionerna, men nu börjar vaccinationstakten öka i Stockholm så vi anar Ljuset i slutet av den här årslånga tunneln!

Studiecirkeln kommer att hållas med någon av de digitala tjänsterna Zoom eller Microsoft Teams, vilken är inte bestämt ännu men ni som kommer med får instruktioner om hur det ska göras- ni måste dock ha en telefon eller dator med kamera.

Det blir två ”träffar” i maj, tisdag 11 och tisdag 18 maj, båda gångerna mellan 19:00-21:00, men man kan ”komma in” i mötet från 18:45 så att alla har hittat in lagom till 19:00.

Vi har tänkt att den tredje träffen blir i höst när covidrestriktionerna har lättat, och då hoppas vi kunna göra ett studiebesök på ett kollektivhus i Stockholm- kanske det allra nyaste, Kombo på Hägerstensåsen?! Till det tillfället kanske flera kan komma med, det beror på covidläget och det hus vi besöker. Om det inte går att göra studiebesök i höst, så har vi den tredje träffen digitalt också.

Vi kommer att skicka ett mail med närmare instruktioner för förberedelse till de tio som anmäler sig, men råder alla att köpa boken Gemenskap och Samarbete från eva.norrby1@gmail.com , den är väldigt bra och informativ. Den kostar 160kr, porto tillkommer.

Välkommen med din anmälan till e-post info@boframtiden.se innan torsdag 22 maj.

Med vänlig hälsning

För styrelsen

/Mette