Seminarium 7 oktober

Vi planerar till hösten, den 7 oktober kl. 12.00 att ha ett seminarium på ABF-huset på Sveavägen. Vi tänkte då presentera olika fördelar med att bo i kollektivhus utifrån större ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Vi planerar också att ha en utfrågning av politiker om hur de ser på en ökad satsning på kollektivhus. Göteborg planerar, enligt uppgift, att 5% av bostadsbeståndet ska vara någon form av boendegemenskap. Det skulle innebära många nya hus. Hur kan vi se till att Stockholms politiker tar intryck av Göteborgs satsning och våra önskemål?

Inför seminariet behöver vi hjälp till både att sprida information och rent praktiskt så att det blir ett bra genomfört möte. På Hemsidan: http://www.boframtiden.se/ hittar du mer info om föreningen och kommande aktiviteter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *